Építőanyagok, eszközök

Termékeink megvásárlásával a SzuperVályog és PermaKultúra Munkacsoport munkáját
és a Szivárvány Ökofalu megalapítását is támogatja. Köszönjük!Munkacsoportunk 2012. végén megkezdi a szupervályog építéséhez szükséges anyagok és eszközök forgalmazását, hogy ezzel is segítsük a technológia hazai elterjedését. Terveink szerint a következő tavaszi építési szezon kezdetéig a palettát folyamatosan bővítjük. Térjen vissza oldalunkra!

TÖMLŐK, ZSÁKOK

Polipropilén tömlő (szupervályog):
Szélesség:  240   
400 / 450    560    600  mm
Minimális rendelési hosszúság: 10* m
Árak: 240 mm: *** Ft / m

         450 mm: 130.- Ft / m (jelenleg kapható)        
         560 mm: *** Ft / m

         600 mm: *** Ft / m
Az árak az áfát nem tartalmazzák.
Legkisebb rendelhető méret: 100 méter.
Rendelhető 100 méteres csomagokban.


Raschel tömlő (hipervályog):
Hamarosan...


Zsákvászon (jutaszövet), l
envászon
tömlő (zsákvályog):
Hamarosan...SZÖGESDRÓT, RABICHÁLÓ


Szögesdrót:
Hamarosan...Rabicháló:
Hamarosan...DÖNGÖLŐK


  • Szokványos kb. 20x20 cm négyzetes
  • Lapdöngölő kb 10x25 cm
  • Csődöngölő (csőablakok, vezetékek helyének kialakításához)


MŰANYAG CSŐ

Töltőcsőnek, adagolócsőnek, csőablak

hoz:
Hamarosan...
Fontos tudnivalók - a rendelés menete:

Az árak az áfát nem tartalmazzák (áfa: 27%).

Amíg nem indul be Magyarországon a szupervályog építés nagyobb méretekben, a szükséges alapanyagok és eszközök raktározására, sorozatgyártására nincs módunk. Tekintve, hogy a tömlő a zsák alapanyaga, és a gyártók nagy mennyiségben (több ezer méter) forgalmazzák, kisebb mennyiség beszerzése időt, szervezést, pl. több megrendelés összegyűjtését igényli. A döngölőket, egyéb eszközöket pedig egyedileg gyártatjuk le.

Ezért kérjük, időben gondolja át, mire lesz szüksége az építés megkezdése előtt, hogy minél hamarabb, kedvező áron tudjon ezekhez hozzájutni.

A megrendelt építőanyagok, eszközök szállítási ideje terméktől függően változó (kb. 2 hét). Előzetes rendelés és előlegfizetés (20%) után tudjuk a terméket megrendelni / legyártatni. Megrendelését követően e-mailben megküldjük a bankszámlaszámot, majd az előleg számlánkra történő beérkezését követően értesítjük a termék elkészültéről. Az elkészült terméket előre utalás után 3 napon belül postázzuk. Személyes átvétel esetén a hátralék készpénzben is fizethető.

Személyes átvételi lehetőség: Budapest. I. ker. (Déli pályaudvar, Széll Kálmán tér közelében), minden csütörtökön 16.00-20.00, a szupervályog fórum időpontjában 16.00-17.00. Héreg Szivárvány Falu: szombat-vasárnap 10.00-18.00.
Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Rendelési szándékát kérjük, hogy a lap alján letölthető regisztrációs és megrendelő lap visszaküldésével jelezze a regisztracio@szupervalyog.hu e-mail címre.

Letölthető regisztrációs lap:

Az alábbi "SzuperVályog és PermaKultúra Regisztrációs lap"  nevére kattintva a Word dokumentum online megtekinthető (nem szerkeszthető!).
A regisztráció lap visszaküldéséhez, kérjük, töltse le a dokumentumot a jobb oldalon található nyilacskára kattintva a saját számítógépére, és ott egy szövegszerkesztővel töltse ki, majd az elmentett dokumentumot e-mailben csatolva küldje vissza a regisztracio@szupervalyog.hu címre.
ĉ
Ismeretlen felhasználó,
2013. máj. 9. 1:04